Menu

Skovgaard

1867-06-22

Modtager

P.C. Skovgaard

Dokumentindhold

Georgia Skovgaard skriver at hun har besøgt Freunds og Constantin Hansens, og derudover har en masse på besøg, blandt andet af Høyens.

Transskription

Til Professor Skovgaard
Strandmøllen
Høibroplads Nr. 21

Den 22de Juni 1867

Min kjære Mand!

Det er nok Din Mening at jeg skal skrive først, det kan jeg jo ogsaa gjerne, naar jeg bare veed hvordan Du vil have det; men saa maae Du ogsaa kjønt lade mig høre fra Dig; jeg vil haabe at Du har det godt, og ikke ligger med Hovedpine osv.
Her er alt paa det bedste; det er jo vor Agt at tage afstand imorgen, hvis Veiret holder; idag har Du vel nydt det, jeg synes der var Skjønhed i Naturen.
Jeg var først hos C. Hansens og saa hos Freunds idag, de to bliver ved at pyldre med Tænder og Hoste. Hos Hansens var det meget godt, og naar
●2●
man saae Magdalenes strålende Ansigt, maa man glæde sig over Flokken.
Igaar var din Fætter, pastor Hansens her, det var det var jo kjedeligt at De ikke traf Dig, Høyen kom her paa samme Tid og var meget elskværdig.
Jeg husker ikke at her er passeret noget videre i disse Dage, og her er ingen Ro til at skrive, Marens Børn er her, saa Brevet bliver kort, men, naar jeg hører fra Dig, kan jeg gjøre det bedre en anden Gang, med mindre Du selv kommer, saa er det bedre endnu.
●3●
Igaar lagde jeg Farve paa Uglen, men det blev nok daarligt, og tog en rædsom Tid, jeg er reent ude af Øvelse med at behandle Farven. Paa Mandag skal her nok begyndes paa Farven.
Vil Du hilse hvor Du er
Din G.

Fakta

PDF
Brev
København
Strandmøllen

Mappe 4 nr. 25